Rette medarbejder
På rette plads
Til rette tid

Hvis du vil spare tid på HR og i stedet koncentrere dig om drift,
salg og forretningsudvikling, så kan HRnord hjælpe dig!

Skal vi samarbejde?

At mødes, er en begyndelse, at blive sammen er fremskridt, og at arbejde sammen er succes!
- Henry Ford

Dette siger samarbejdspartnerne om Nicolai

"Efter at have deltaget i "konflikthåndtering og kommunikation" har jeg fået konkrete værktøjer med hjem, som jeg kan omsætte i praksis i min hverdag. Jeg kan virkelig anbefale at tage på lederkursus hos Susanne og Nicolai, de ved hvad de taler om."

Karina Kjær Bech
Ejer af GO!COMMUNICATION

“….Nicolai Bo Pedersen har en masse gode ting at byde på som kan gøre bl.a personaleledelse og -udvikling lettere og mere systematisk. Han insisterer på en grundlæggende forretningsforståelse inden han byder ind med opgaveløsning. Det er en kvalitet, jeg sætter højt."

Trine Løvgren Persson
Indehaver af Webapoteket.dk

“Jeg har haft fornøjelse af at være Nicolai Pedersens chef i Salling Stormagasin i Aalborg. Nicolai er en engageret, fleksibel og professionel HR chef med evnen til at møde folk i øjenhøjde. Nicolai har en dejlig praktisk tilgang til HR opgaven, han er en synlig og nysgerrig leder som er god til at kommunikere med alle niveauer i en organisation. Det resulterer bl.a. i, at udfordringer bliver løst inden de bliver til problemer og medarbejderne i stormagasinet følte sig set. Jeg kan bestemt anbefale et samarbejder omkring HR med Nicolai Pedersen"

Michael Deleuran
Tidligere Stormagasinchef i Salling Aalborg 

“Vi havde primo 2019 købt HR Nord til at facilitere, og uddanne vores butikschefer i Retail Management. Nicolai formåede at rammesætte træningen på en sådan måde, at alle kursister følte sig godt tilpas, og har mødt hver enkel netop der hvor de var. Dette har skabt en optimal grobund for ny indlæring. Slutteligt er Nicolai inspirerende, velforberedt med et godt branchekendskab.
Jeg vil helt sikkert overveje HR Nord igen hvis vi måtte have brug for andre HR løsninger."

Morten Guldborg
HR Chef, PWT Group